top of page

#002 Een KRITISCHE BLIK op mijn talenten

Updated: Mar 24

over talenten, engagement en professionaliseren als leraar....Ik ben een positivo, een creatieve maker en een doordenker, (zie #001) maar evengoed heb ik ook nog wel wat andere talenten. Net zoals ik er ook wel een heleboel mis. Niemand is perfect. Maar van deze 3 kernkwaliteiten heb ik de afgelopen schooljaren heel vaak gebruik kunnen maken.

Wat me het meest heeft geholpen is het feit dat ik altijd en vooral de positieve kanten van een verhaal zoek en zie. Het afgelopen schooljaar was een vermoeiende rollercoaster van wisselende opdrachten en scholen, met steeds weer andere accenten, verwachtingen, leerplannen, cursisten enz. Dan helpt het zeker wel om je eigen situatie met wat humor en lichtheid te bekijken. En overal was er alweer wat bij te leren of een interessant persoon te ontmoeten.

Ik merkte wel dat de onzekerheid die er dit hele schooljaar was toch wel invloed had op mijn betrokkenheid bij de verschillende scholen.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page